Meeting point

Alkmaarse bier- en proseccofiets

Adres

Kwakelkade 28, 1823CL Alkmaar

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Routebeschrijving naar Kwakelkade 28, 1823CL Alkmaar

Met het openbaar vervoer

Vanaf Alkmaar Centraal Station: Neem bus 10 richting De Hoef, stap uit bij halte Edisonweg (10 minuten). Vanaf daar is het nog een kleine 5 minuten lopen naar Kwakelkade 28. Loop in noordoostelijke richting over de Edisonweg, sla rechtsaf de Helderseweg/N9 op en ga vervolgens linksaf de Kwakelkade op.

Met de taxi vanaf het dichtstbijzijnde treinstation

Vanaf Alkmaar Centraal Station: Buiten het treinstation staan taxi's klaar. De taxirit naar Kwakelkade 28 duurt ongeveer 5-10 minuten, afhankelijk van de drukte. Geef de chauffeur eenvoudig het adres door en geniet van een snelle en gemakkelijke reis.

Met de auto

Vanuit Amsterdam: Neem de snelwegen A8 en A9 richting Alkmaar. Volg de A9 tot u bij de afslag N242 richting Alkmaar/Langedijk/Heerhugowaard komt. Ga verder op de N242 en neem vervolgens de afslag richting Alkmaar (Ring Noord)/Den Helder/Schagen. Voeg in op de N9 en blijf de borden N9/Den Helder volgen. Neem de afslag richting Alkmaar-Noord en volg daarna de borden Kwakelkade. Sla rechtsaf de Helderseweg/N9 op en vervolgens linksaf de Kwakelkade op. De bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid nabij Kwakelkade 28. Controleer of er parkeerregels of beperkingen in de omgeving gelden.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Alkmaar?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de levendige straten van Alkmaar. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl u geniet van de levendige sfeer van deze charmante stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Alkmaar te zien en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de historische architectuur van het stadscentrum of de pittoreske grachten bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Alkmaar te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor gelach, toast en een unieke Alkmaar-ervaring die u niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch