Meeting point

Hoornse bier- en proseccofiets

Adres

Pelmolenpad 2B, 1622NM Hoorn

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Routebeschrijving naar Pelmolenpad 2b in Hoorn

Met het openbaar vervoer

Vanaf treinstation Hoorn neemt u bus 314 richting Alkmaar. U stapt uit bij halte Nieuwe Steen. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar Pelmolenpad 2b. Volg de borden richting het stadscentrum en u vindt de locatie aan uw rechterhand.

Met de taxi vanaf het treinstation

Als u liever een taxi neemt, kunt u vanaf Station Hoorn rechtstreeks een taxi nemen naar Pelmolenpad 2b. De taxirit duurt ongeveer 5-10 minuten, afhankelijk van het verkeer. Taxi's zijn beschikbaar buiten de hoofdingang van het treinstation.

Met de auto

Als u richting Pelmolenpad 2b in Hoorn rijdt, neemt u de snelweg A7 en neemt u de afslag Hoorn. Volg de borden richting centrum en ga verder op de Provincialeweg/N506. Sla rechtsaf de Nieuwe Steen op en ga vervolgens linksaf het Pelmolenpad op. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de locatie.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Hoorn?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de charmante straten van Hoorn. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl je geniet van de levendige sfeer van deze historische stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Hoorn te verkennen en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de prachtige architectuur van het stadscentrum of de schilderachtige waterkant bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Hoorn te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor gelach, toast en een unieke Hoorn-ervaring die je niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch