Meeting point

Utrechtse bier- en proseccofiets

Adres

Gansstraat 171, 3582EG Utrecht

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Routebeschrijving naar Gansstraat 171, 3582EG in Utrecht

Met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station: Neem bus 8 richting Lunetten, stap uit bij halte Vaartsche Rijn (10 minuten). Loop in zuidelijke richting de Oosterkade op en sla vervolgens linksaf de Gansstraat in. Ga ongeveer 300 meter rechtdoor en bereik Gansstraat 171. (5 minuten)

U kunt ook bus 12 richting Lunetten nemen, uitstappen bij halte Vaartsche Rijn (10 minuten) en dezelfde looprichting volgen.

Met de taxi vanaf Utrecht Centraal Station

Een taxirit vanaf Utrecht Centraal Station naar Gansstraat 171 duurt, afhankelijk van de drukte, ongeveer 10 minuten. Taxi's zijn beschikbaar bij de hoofdingang van het station.

Met de auto

Vanaf de snelweg A12: Neem afslag 18-Utrecht richting Utrecht. Volg 'Kanaleneiland/De Meern'. Ga verder op de Europalaan. Neem de Balijelaan naar de Gansstraat.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid op straat in de Gansstraat en nabijgelegen straten. Controleer of er parkeerbeperkingen of -kosten zijn.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Utrecht?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de levendige straten van Utrecht. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl u geniet van de levendige sfeer van deze charmante stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Utrecht te zien en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de historische architectuur van het stadscentrum of de pittoreske grachten bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Utrecht te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor gelach, toast en een unieke Utrecht-ervaring die je niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch