Meeting point

Amsterdamse bier- en proseccofiets

Adres

Breugem Trefpunt Houthavens
Nieuwe Hemweg 2, 1013BG, Amsterdam

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Hoe kom ik bij het ontmoetingspunt?

Met het openbaar vervoer

Vanaf CENTRAAL STATION: Neem bus 22 richting Sloterdijk, stap uit bij halte Zaanstraat (7 minuten). Loop vervolgens nog honderd meter rechtdoor en steek bij de verkeerslichten voor voetgangers ter hoogte van het Westcourt Art Hotel de straat over naar het Breugem Meeting Point. (4 minuten)

Vanaf STATION SLOTERDIJK: Neem bus 22 richting Amsterdam Centraal Station, uitstappen bij halte Zaanstraat (9 minuten). Loop dan vijftig meter terug en steek bij de verkeerslichten voor voetgangers ter hoogte van het Westcourt Art Hotel de straat over naar het Breugem Meeting Point. (3 minuten)

Met de taxi:

Een taxirit van Amsterdam Centraal Station naar Nieuwe Hemweg duurt ongeveer 5 minuten en kost tussen de 15 – 19 Euro.

Te voet:

Als u zin heeft in een wandeling, is het ongeveer 46 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de prosecco & bierfietsen?

Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door de energieke straten van de Amsterdamse Houthavens en het historische Westerparkgebied. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl je de sfeer van de stad in je opneemt.

Onze fietsen laten je de stad zien en creëren tegelijkertijd leuke herinneringen. Of je nu de industriële charme van de Houthavens of het groen van het Westerpark bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Amsterdam te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen hebben elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor een lach, een toast en een unieke Amsterdamse ervaring die je niet snel zult vergeten!

Trefpunt Brouwerij Breugem!

Begin uw avontuur bij ons in het hart van opwinding en plezier! Damtours Events en Borisbus introduceren graag onze uitzonderlijke startlocatie voor uw bier- en proseccofietstochten. Deze locatie, gelegen in Brouwerij Breugem, is perfect voor elk evenement, of het nu gaat om vrijgezellenfeesten, teamuitjes of vriendenbijeenkomsten.

Terwijl Brouwerij Breugem bekend staat om zijn ambiance, is het onze service waarmee wij ons onderscheiden. Onze startlocatie biedt een bruisende sfeer waar mooie momenten beginnen. Hier begint u niet alleen aan een rondreis; je stapt in een ervaring die de vreugde van samenzijn en het plezier van ontdekken viert.

Onze locatie is uitgerust om aan uw behoeften te voldoen en zorgt voor een naadloos begin van uw reis. Geniet van het gemak van een goed georganiseerd ontmoetingspunt dat een vlotte start van uw dag belooft. Na uw fietstocht kunt u heerlijk ontspannen op het terras, waar u kunt ontspannen en kunt nadenken over de avonturen van de dag.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Damtours Events en Borisbus bij Brouwerij Breugem. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen en uw onvergetelijke tour met ons een kickstart te geven!

breugem-bierfiets-amsterdam-ontmoetingspunt

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch