Meeting point

Amsterdamse partyboten

Voor de partyboten hebben wij meerdere ontmoetingspunten. Controleer het juiste ontmoetingspunt in de e-mail of voucher die u heeft ontvangen. Neem bij twijfel contact met ons op!

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Oosterdoksade 8,
1011AE Amsterdam

Prinsengracht 267,
1016 GV Amsterdam

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Routebeschrijving naar Oosterdokskade 8 in Amsterdam

Met het openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station

Neem bus 22 richting Sloterdijk en stap uit bij halte Zaanstraat (7 minuten). Loop vervolgens nog honderd meter rechtdoor en steek bij de verkeerslichten voor voetgangers ter hoogte van het Westcourt Art Hotel de straat over naar het Breugem Meeting Point. (4 minuten)

Vanaf station Sloterdijk

Neem bus 22 richting Amsterdam Centraal Station en stap uit bij halte Zaanstraat (9 minuten). Loop dan vijftig meter terug en steek bij de verkeerslichten voor voetgangers ter hoogte van het Westcourt Art Hotel de straat over naar het Breugem Meeting Point. (3 minuten)

Met de taxi

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je rechtstreeks een taxi nemen naar Oosterdokskade 8. De reis is kort en duurt doorgaans ongeveer 5 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Met de auto

Rij richtingen

Als u met de auto komt, ga dan richting het centrum van Amsterdam en volg de borden Oosterdokskade. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt, maar houd er rekening mee dat parkeren in het stadscentrum duur en druk kan zijn.

Hoe bereikt u Prinsengracht 267 in Amsterdam?

Met het openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station

Neem tram 13 of 17 richting Westergasfabriek en stap uit bij halte Westermarkt (10 minuten). Vanaf daar is het nog een kleine 5 minuten lopen naar Prinsengracht 267. Ga richting het Anne Frank Huis en loop verder langs de gracht tot je het adres bereikt.

Vanaf station Sloterdijk

Neem tram 19 richting Diemen Sniep en stap uit bij halte Westermarkt (15 minuten). Loop richting het Anne Frank Huis en vervolg langs de gracht tot Prinsengracht 267 (5 minuten).

Met de taxi

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je rechtstreeks een taxi nemen naar Prinsengracht 267. De reis is kort en duurt doorgaans ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Met de auto

Rij richtingen

Als u met de auto komt, ga dan richting het centrum van Amsterdam en volg de borden Prinsengracht. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt, maar houd er rekening mee dat parkeren in het stadscentrum duur en druk kan zijn.

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch