Meeting point

Den Haag bier & proseccofiets

Adres

Bezuidenhoutseweg 360, 2594BE Den Haag

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Routebeschrijving naar Bezuidenhoutseweg 360, Den Haag

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station: Neem tram 3 richting Zoetermeer Centrum West of tram 4 richting De Uithof. Uitstappen bij halte “Beatrixkwartier” (4 minuten). Vanaf daar is het een korte wandeling naar Bezuidenhoutseweg 360.

Vanaf station Den Haag Laan van NOI: Neem tram 2 richting Kraayenstein of tram 6 richting Leyenburg. U stapt uit bij de halte “Beatrixkwartier” (3 minuten). Vanaf daar is het een korte wandeling naar Bezuidenhoutseweg 360.

Met de taxi vanaf het dichtstbijzijnde treinstation

Vanaf Den Haag Centraal Station: Vanaf de hoofdingang kunt u gemakkelijk een taxi nemen. De rit naar Bezuidenhoutseweg 360 duurt ongeveer 5 minuten, afhankelijk van de drukte.

Vanaf station Den Haag Laan van NOI: Er zijn taxi's beschikbaar op het station. De rit naar Bezuidenhoutseweg 360 duurt ongeveer 5 minuten, afhankelijk van de drukte.

Met de auto

Vanuit Amsterdam: Neem de A4 richting Den Haag en neem vervolgens de afslag naar de A12 richting Den Haag. Neem afrit 3 richting Bezuidenhout/Mariahoeve. Ga rechtdoor de Schenkkade op en sla vervolgens linksaf de Bezuidenhoutseweg op. Aan uw rechterhand bevindt zich de Bezuidenhoutseweg 360.

Vanuit Rotterdam: Neem de A13 richting Den Haag en neem vervolgens de afslag naar de A12 richting Den Haag. Neem afrit 3 richting Bezuidenhout/Mariahoeve. Ga rechtdoor de Schenkkade op en sla vervolgens linksaf de Bezuidenhoutseweg op. Aan uw rechterhand bevindt zich de Bezuidenhoutseweg 360.

Parkeren is mogelijk in de buurt. Controleer de plaatselijke parkeerregels en -tarieven.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Den Haag?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de levendige straten van Den Haag. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl u geniet van de levendige sfeer van deze prachtige stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Den Haag te verkennen en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de historische architectuur van het stadscentrum bewondert of de mooie uitzichten langs de Bezuidenhoutseweg, onze routes zijn ontworpen om het beste van Den Haag te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor gelach, toast en een unieke Den Haag-ervaring die u niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch