Meeting point

Haarlemse bier- en proseccofiets

Adres

Semmelweisstraat 5
2035 CT Haarlem

Soms kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten omdat we op de terugweg zijn van een vorige tour. Dus als u op het ontmoetingspunt aankomt en niemand ziet, wees dan geduldig en wacht tot de afgesproken tijd.

Routebeschrijving naar Semmelweisstraat 5 in Haarlem

Met het openbaar vervoer

Vanaf Haarlem Centraal Station: Neem bus 3 richting Schalkwijk, stap uit bij halte Boerhaavelaan (15 minuten). Vanaf daar is het nog een kleine 5 minuten lopen naar Semmelweisstraat 5. Loop in zuidwestelijke richting over de Boerhaavelaan, sla rechtsaf de Vondelweg op en sla vervolgens linksaf de Semmelweisstraat in.

Met de taxi vanaf het dichtstbijzijnde treinstation

Vanaf Haarlem Centraal Station: Buiten het treinstation staan taxi's klaar. De taxirit naar Semmelweisstraat 5 duurt ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van de drukte. Geef de chauffeur eenvoudig het adres door en geniet van een snelle en gemakkelijke reis.

Met de auto

Vanuit Amsterdam: Neem de snelweg A9 richting Haarlem. Neem de afslag N205 richting Haarlem/Zandvoort. Ga verder op de N205 en neem vervolgens de afslag richting Haarlem-Centrum/Zuid-Kennemerland. Voeg in op de Westelijke Randweg/N208 en blijf de borden Haarlem-Centrum volgen. Sla linksaf de Vondelweg op en vervolgens rechtsaf de Semmelweisstraat in. De bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid in de buurt van Semmelweisstraat 5. Controleer of er parkeerregels of -beperkingen in de omgeving zijn.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Haarlem?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de levendige straten van Haarlem. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl u geniet van de levendige sfeer van deze charmante stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Haarlem te zien en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de historische architectuur van het stadscentrum of de pittoreske grachten bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Haarlem te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor gelach, toast en een unieke Haarlem-ervaring die je niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch