Meeting point

Leidse bier- en proseccofiets

Adres

Toussaintkade 51
2321VX LEIDEN

Routebeschrijving naar Toussaintkade 51, 2313SR Leiden

Met het openbaar vervoer

Vanaf Leiden Centraal Station: Neem bus 3 richting Leiden Zuid-West, uitstappen bij halte Korevaarstraat (10 minuten). Vanaf daar is het nog een kleine 5 minuten lopen naar Toussaintkade 51. Loop in zuidoostelijke richting de Korevaarstraat op, sla rechtsaf de Nieuwe Rijn op en vervolgens linksaf de Toussaintkade op.

Met de taxi vanaf het treinstation

Vanaf Leiden Centraal Station: Buiten het treinstation staan taxi's klaar. De taxirit naar Toussaintkade 51 duurt ongeveer 5-10 minuten, afhankelijk van de drukte. Geef de chauffeur eenvoudig het adres door en geniet van een snelle en gemakkelijke reis.

Met de auto

Vanuit Amsterdam: Neem de snelweg A4 richting Leiden. Neem afslag 7-Leiden en volg de N206 richting Leiden. Ga verder op de N206 en neem vervolgens de afslag richting Leiden Centrum. Voeg in op de Haagweg, ga rechtdoor de Korevaarstraat op, sla rechtsaf de Nieuwe Rijn op en vervolgens linksaf de Toussaintkade op. De bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Parkeren: Er is parkeergelegenheid in de buurt van Toussaintkade 51. Controleer of er parkeerregels of beperkingen in de omgeving gelden.

(Dit is niet ons kantoor! Het is het verzamelpunt en de startlocatie van de prosecco- en bierfietsen.)

Waar rijden we met de Prosecco & Bierfietsen in Leiden?

Ga met ons mee voor een onvergetelijke rit door de levendige straten van Leiden. Fiets en geniet van een drankje met vrienden terwijl u geniet van de levendige sfeer van deze historische stad.

Onze fietsen bieden een unieke manier om Leiden te zien en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Of je nu de historische architectuur van het stadscentrum of de pittoreske grachten bewondert, onze routes zijn ontworpen om het beste van Leiden te laten zien. En maak je geen zorgen dat je moe wordt: onze fietsen zijn voorzien van elektrische ondersteuning om de rit soepel en plezierig te houden.

Boek nu voor een lach, een toast en een unieke Leiden-ervaring die je niet snel zult vergeten!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Of bekijk onze sectie met veelgestelde vragen als je het nu meteen wilt weten?!

NEEM CONTACT OP MET DAMTOURS

Telefoon: +316 5111 0034

WhatsApp: Klik hier

E-mail: info@damtours.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nl_NLDutch